اکبر ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تغییر سیاستهای سازمان برق خوزستان به ویژه در شهرهای آبادان و خرمشهر (به دلیل فراوانی انشعابات غیرمجاز) اظهار کرد: در این خصوص از سوی سازمان یک تغییر سیاست در قالب حذف شبکه های فشار ضعیف سیمی مسی و جایگزینی کابلهای خود نگهداراز سال ۸۹ آغاز شد که توانستیم در آبادان بیشترین استفاده را از این روش ببریم.
وی با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد از شبکه هایمان را به کابل خودنگهدار مجهز کردیم، تصریح کرد: پایداری فعلی برق در سطح شهر مرهون کارهای انجام شده است، به رغم رکود اقتصادی در مملکت اما از طریق سازمان برق خوزستان و با کمک نمایندگان پیشین مردم در مجلس شورای اسلامی در قالب پیگیری، تامین و تخصیص اعتبارات مناسب و لازم توانستیم پروژه های متفاوتی را به طور سالانه در آبادان به انجام برسانیم.
رئیس اداره برق آبادان با اشاره به افزایش ۴۰ هزار انشعابی تعداد مشترکان شهری از سال ۸۸ تاکنون یادآور شد: پیش بینی می شود که هنوز حدود سه هزار انشعاب غیرمجاز برق در سطح شهر وجود داشته باشد.
ساماندهی شبکه های برق روستایی
وی از ساماندهی شبکه های برق روستاهای غرب بهمنشیر با اعتباری معادل پنج میلیارد تومان و پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی (کار ادامه دارد) به عنوان یکی از پروژه های آغاز شده طی شش ماه گذشته نام برد و گفت: به طور همزمان کار جمع آوری شبکه های سیمی و ارائه انشعابات را نیز به انجام می رسانیم، با اتمام این پروژه وضعیت شبکه های برق ما به جز احمدآباد و کوی بهارکه هنوز شبکه هایشان سیمی است، کار ساماندهی شبکه به اتمام می رسد.
ناصری افزود: روند اجرا و اتمام ۲۰ درصد مابقی کار به میزان اعتبارات تخصیصی بستگی دارد.
رئیس اداره برق آبادان با بیان اینکه دو تا سه پروژه دیگر را برای انجام تعریف کرده ایم، عنوان کرد: ساماندهی شبکه برق فیاضیه یک و ۲ و بخشی از کوی بهار را برای انجام در شش ماهه دوم امسال در نظر داریم، البته ساماندهی بخشی از رمیله هنوز باقی مانده که تا پایان شهریورماه جاری به اتمام می رسد.
به گفته وی، در صورت تخصیص اعتبارات مناسب و لازم کار ساماندهی شبکه برق منطقه احمد آباد را نیز همچون کار بزرگی که در امیری در قالب تغییر ساختار شبکه صورت گرفت را به انجام می رسانیم.
تعویض ۱۴۰۰ پایه برق در منطقه امیری
رئیس اداره برق آبادان تصریح کرد: در منطقه امیری یک هزار و ۴۰۰ پایه برق در حدود هشت ماه تعویض شد که جا دارد از شهرداری به جهت همراهی و همکاری در انجام کار قدردانی کنم.
ناصری با بیان اینکه کار توسعه، اصلاح و ساماندهی شبکه در شش ماهه دوم سال جاری نیز ادامه می یابد، یادآور شد: پیشتر اقدامات به صورت نقطه ای انجام می شد که تاثیر چندان قابل ملاحظه ای در بهبود وضعیت برق نداشت اما از سال ۹۰ تاکنون با تغییر سیاست کاریمان به صورت انجام کار به شکل منطقه ای شاهد تغییرات قابل ملاحظه ای در زمینه اصلاح و ساماندهی شبکه بوده ایم.
وی بیان کرد: با اتمام کار در هر منطقه حدود چهار سال نیاز به مراجعه مکرر نیست و تنها کار تعمیرات و نگهداری آن انجام می شود.
رئیس اداره برق آبادان گفت: در بحث روشنایی نیز اقدامات خوبی انجام شده که از جمله آن می توان به تجهیز خیابان امیری، امام، ۱۵ احمدآباد به چراغهای ال. ای. دی اشاره کرد.
ناصری افزود: سیاست دیگری را که ما با اجرای پروژه هایمان در نظر داریم بحث کاهش تلفات برق است، از آنجایی که ما یک انرژی را دریافت (خرید انرژی از طریق بورس) و یک انرژی نیز به مردم تحویل می دهیم و فروش ما نیز از قرائت کنتورها انجام می شود، اما در بررسی هایی که در پایان سال انجام می شود، شاهدیم که حجم انرژی توزیع شده با تعداد مشترکان همخوانی ندارد که این مربوط به استفاده غیرمجاز از برق (استفاده از کولرهای اضافه و لوازم برقی در اوج مصرف برق) و بخش اندکی نیز مربوط به تلفات فنی شبکه است.
وی با اشاره به اینکه میانگین تلفات فنی شبکه بین پنج تا هفت درصد باید باشد، گفت: دما و شرایط محیط سبب بالا رفتن تلفات برق می شود که وجود شرایط آب و هوایی گرم و شرجی در این منطقه میزان تلفات فنی را در منطقه گاها افزایش می دهد.
رئیس اداره برق آبادان با شرح اینکه به ازای کاهش ۱۰ درصد تلفات برق در ناحیه جنوب یک درصد تلفات در استان خوزستان کم می شود و به ازای هر سه درصد کاهش تلفات برق در استان، یک درصد از تلفات برق کشور کم می شود، افزود: بر این اساس از مردم می خواهیم تا در مصرف برق دقت نظر لازم را داشته باشند.
نظر شما